Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Elérhetőségek:

Papp Károly utcai épület (3-8. o., igazgató):

2253 Tápióság, Papp K. u. 1.

Tel., fax: 29/465-884

E-mail:

drpappk@mail.datanet.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tápióság

Szilágyi Csaba, 2019.11.04 08:32

Üdvözlöm!

Biblia-fordításhoz magyar tanárt keresek. Írtam a magyar tanárnak. Magyar, katolikus vagyok, olyan illetlen, hogy nem válaszol, bújkál.

Lehet önökkel együttműködni vagy keressek máshol tanárt?

gregusaniko@gmail.com

Gregus Anikó, 2018.08.22 17:40

EGYEDÜLÁLLÓ MAGYAR ÉS EGYIPTOMI TÖRTÉNELMI ÉLMÉNYPROGRAM DIÁKOKNAK! Akár az egész iskola diákjai számára is!

CÉLUNK, HOGY A GYEREKEK LEGYENEK SZERVES RÉSZEI A TÖRTÉNELEMNEK!

JÁTSZVA TANULHASSANAK! AZ ÉLMÉNY „HÁZHOZ” MEGY!

RENDHAGYÓ INTERAKTÍV UTAZÓ TÖRTÉNELEMÓRA AKÁR AZ ÖN ISKOLÁJÁBAN IS SZUPER KEDVEZMÉNYES ÁRON!

KÉT PROGRAMUNK AZ ALÁBBI:

HONFOGLALÁS-ISTVÁN A KIRÁLY

VALAMINT A TITOKZATOS EGYIPTOM VILÁGA!

Kedves Iskola, Tisztelt Igazgatók, Tanárok, Szervezők!

Ezúton szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani NAGY SIKERŰ PROGRAMJAINKAT ÉS KIHAGYHATATLAN AKCIÓNKAT AKÁR AZ ÖN ISKOLÁJÁBAN IS!

EGYIPTOMI REJTÉLYEK NYOMÁBAN történelmi interaktív élményprogramunkban a gyerekek megismerkedhetnek a papírusz készítéssel, felidézzük a piramisok titkát, beszélgetünk a balzsamozásról, az Istenekről és a Fáraókról is. Betekintést nyerhetnek a hieroglif írásba, történelmi legendákat elevenítünk fel. „Beöltözős“ játékunkban pedig ellátogatunk Ehnaton birodalmába és Aton Napistennek mutatunk be egy misztikus áldozati szertartást. Mindehhez megépítünk egy templomot, sok jelmezt és kelléket viszünk, kivetítéseket, hang- és fényeffekteket használunk.

HONFOGLALÁS ÉS ISTVÁN, A KIRÁLY című játékunk a Honfoglalás állomásait, a Hét Vezér vérszerződését, István és Koppány harcát és István megkoronázását mutatja be játékos módon és élményszerűen. A gyerekek itt is szerves részesei lehetnek a kalandnak. Korhű helyszíneken és ruhákban játszhatják el a diákok ezt az izgalmas korszakot. Felépítünk egy jurtát, megvalósítunk egy koronázási helyszínt és ceremóniát. Sok-sok jelmezt és kelléket használunk.

A programok megvalósításához kb. 9x5 méteres helység szükséges (nagyobb tanterem vagy tornaterem). Itt állítjuk fel a játékhoz szükséges jurtát, a harci- és koronázási helyszínt is, valamint az egyiptomi áldozati templomot, stb.. Minden berendezést és technikát, eszközt és kelléket viszünk (zenei bejátszásokkal, kivetítésekkel is fűszerezzük a programot). A bepakoláshoz és beépítéshez a program előtt ehhez számunkra kb. másfél óra szükséges. Az interaktív játékok kb. 45 percesek, melyet képzett animátor vezet. (Lehetőség szerint a bejárathoz a legközelebbi helyszínt kérjük biztosítani a díszletrakodás és építés végett!)

TAVASZI AKCIÓNK keretében, amennyiben az Iskola osztályai bejelentkeznek, hihetetlen kedvezménnyel vehetnek részt az élményprogramon!

A PROGRAM ÁRA CSUPÁN: 700 FT/FŐ (minimum 60 diák esetén)!

CÉLUNK, HOGY MINÉL TÖBB DIÁK ÁTÉLHESSE EZEKET A TÖRTÉNELMI ESEMÉNYEKET!

Az ajánlat akkor érvényes, ha egy napon legalább, tehát minimum 60 fő számára (vagyis 42.000 Ft költségért) be tudjuk mutatni az élményprogramot (a 60 főt két csoportban tudjuk megvalósítani, 2x30 fő)! Több osztály jelentkezése esetén egy nap 4 vagy 5 órát, illetve több napon át is tudjuk a programokat biztosítani (akár az egész iskola diákjai számára)!

(a tanárok számára természetesen ingyenes).

Semmilyen további költség nincs, egy nap minimum költsége 42.000 Ft (tehát 60 fő/ 700 Ft)!!!

A két program együtt is, akár egy napon is megrendelhető (átállási idő kb. 45 perc), de a megjelölt minimális költség programonként értendő!

Bízunk abban, hogy ajánlatunk elnyeri figyelmüket, és személyesen is találkozhatunk! Ne hagyják ki ezt a lehetőséget, hogy a diákok minél jobban megismerhessék a Történelem ezen fontos és izgalmas eseményeit! Igény esetén (mivel sok iskolában már bemutattuk a programot tudok fényképeket küldeni a jól sikerült programokról).

Jelen akciónk 2018. DECEMBER 15-IG érvényes! Ne hagyják ki!

További információk, illetve bejelentkezés esetén a 06 20/520-7577 telefonszámon illetve az gregusaniko@gmail.com e-mail címen készséggel állunk rendelkezésükre.

Szíves érdeklődésükre számítva,

Őszinte tisztelettel:

Gregus Anikó

program koordinátor, animátor

Telefon: 06-20-520-7577

e-mail: gregusaniko@gmail.com

Köszönjük!

Sári család, 2010.12.20 20:24

Mindenkinek,aki részt vett a karácsonyi műsorban szereplőként, felkészítőként, segítőként, nagyon szépen köszönjük az ünnepi megemlékezést! Kívánunk mindenkinek kellemes karácsonyt, és boldog új évet! Sáriék

Boldog karácsonyt !

5. osztály, 2010.12.17 09:02

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot!
Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos neked!
Ajtód elé fehér bársonyt:
Békés, boldog, szép karácsonyt !
A Dr Papp Károly Általános Iskola minden kedves tanárának és tanulójának
kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet kíván: az 5. osztály

Köszönet

--------------, 2010.11.13 08:25

Köszönjük szépen, hogy Ságnak van egy ilyen jó honlapja!

Trianon

Józsáné, 2009.06.04 22:58

Kedves Szerkesztő!
Ma véletlenszerűen csak megszokásból kattintottam a honlapra. Nagyon kellemes meglepetés volt nekem, hogy a nem sok honlap közé, ahol megemlékeznek a mai gyásznapunkról, beállt a MI iskolánk is és még ezen a módon is próbálják a magyarságtudatot bele nevelni gyerekeinkbe. Remélem sokan olvassák a honlapunkat.
KÖSZÖNÖM!!!!

innye

gyula, 2009.04.24 22:37

csak annyi, hogy innye
innye, milyen fájintos kis iskola
ha 6 éves volnék, ide mennék iskolába
áldjon meg titeket a Jóisten!
gyula

Dr.Papp Károly Ált.Isk.

Honey Dance School, 2009.04.17 15:13

Nagyon szépen köszönjük hogy felraktak minket a honlapra:)
Köszönettel: Honey Dance School