Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.02.03

Kiválóan helytálltak felsőseink

Az első két forduló eredményei alapján tíz nyolcadikos tanulónk jutott be a jászberényi Szent István Gyakorló Gimnázium által meghirdetett Pólya György Matematika verseny, illetve az Angol nyelvi tanulmányi verseny döntőjébe. A tíz tanulóból ketten mindkét versenyen részt vettek. A két verseny közvetlenül egymás után, vetélkedő formájában került megrendezésre. A matematika versenyen három tanulónk ért el jó helyezést (a legjobb ötben végeztek), aminek köszönhetően a nyolcadikos felvételi eljárásban 15 ponttal lehetnek „gazdagabbak”, amennyiben ebbe a gimnáziumba adják le jelentkezési lapjukat! Ezek a tanuló a következők: Horváth Helga, Árokszállási Lili és Lesti Laura. A legjobb angolosnak is Horváth Helga bizonyult, aki a legjobb nyolc között végzett. Gratulálunk a lányoknak!

Kiváló eredményt ért el Balázs Zoltán a ZALAMAT Angol Nyelvi és Országismereti Versenyen. Hatodikos tanulónk az előkelő hatodik helyen végzett a Pest megyei indulók között, öt gimnáziumban tanuló leányka mögött! További helyezések: Sári Réka (18.), Tóth Enikő (24.), Pintér Andrea (35.), Vojnyik Fatime (50.). Gratulálunk a hatodikosoknak!

Ezúttal szeretnék gratulálni Kun Kiarának és Balasi Gábornak is, a matematika központi felvételin elért szép eredményeikért!