Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dicséretes eredmények születtek a Mozaik Tanulmányi Verseny döntőjében

 

2011 októberében indult útjára a Mozaik kiadó által megálmodott 5+1 fordulós országos tanulmányi verseny. Iskolánk tanulói különböző tantárgyakból nevezhettek, de a legnépszerűbbnek ismét a matematika bizonyult. Erre a versenyre jelentkeztek a legtöbben, és a matekos gyerekek erőfeszítésének meg is lett az eredménye. Az első öt forduló pontszámai alapján országos döntőbe jutott a hetedikes Papp Barbara, valamint Balázs Zoltán és Homolya Barnabás a hatodik osztályból.

Tanulóink nem okoztak csalódást és szépen helytálltak a döntő megmérettetésen: Balázs Zoltán a 25., Homolya Barnabás a 48. (tanár Pongor Zoltán) és Papp Barbara a 47. (tanár Lesták Erzsébet) helyen végzett a több száz induló közül (5-6. osztályosok 1461-en, 7-8.-osok 764-en neveztek a versenyre).

Gratulálunk a gyerekeknek az elért eredményekhez, és további sok sikert kívánunk nekik!

 

---------------------------------------------------------------------------------

Kedves Versenyzők!

Az 5. forduló feladatsorai 2012. március 4. éjfélig oldhatók meg! Kérünk mindenkit a határidő betartására!

A honlapra bejelentkezés után, a Feladatsoraim menüpontnál találhatók azoknak a tantárgyaknak a feladatsorai, amikre beneveztél.

Az országos döntőre a nevezettek közül a verseny 5 fordulója alapján, minden tantárgy minden korcsoportjából a legjobb eredményt elérő 15 %-ot hívják meg. Minden azonos pontszámot elérő versenyzőt behívnak, így a 15 % csak viszonyszám. Az országos verseny feladatsorát az ország 7 városában lehet megírni. Amennyiben több tantárgyból is döntőbe jut a versenyző, akkor a feladatsorokat egymás után, az általa eldöntött sorrendben tudja megírni, közte esetleg kis szünettel.

 INDUL A VERSENY

 ---------------------------------------------------------------------------------

A kapott azonosítóval történt bejelentkezés után, a Feladatsoraim menüpontnál október 17-től oldhatók meg azoknak a tantárgyaknak a feladatsorai, amire beneveztél. Beküldési határidő: 2011. november 6. éjfél. Mivel ez a nap az őszi szünet utolsó napja is, érdemes időben megoldani a feladatsorodat!

Ha elakadsz a kérdések megválaszolásánál, a Mentés gombra kattintva saját magadnak mented el az addigi állapotot, és később, amikor időd engedi, folytathatod a feladatsor megoldását.
Ha úgy érzed, hogy minden kérdésre bejelölted a szerinted helyes megoldásokat, akkor az Elküld gombbal nekünk juttatod el a feladatsort. Ennek a gombnak a lenyomásával véglegesíted a feladatsorod, ez után már nem módosíthatod, ezért átgondoltan tedd ezt meg! A program később kiértékeli a feladatsort, és elküldi neked az elért eredményt.
A helyes megoldások az 1. forduló zárását követően, két-három nap múlva lesznek fenn a honlapon a szükséges magyarázatokkal együtt.

Figyelem! Aki még most kapna kedvet a versenyzéshez, az a honlapunkon keresztül még nevezhet, vállalva azt, hogy minél később teszi ezt meg, annál kevesebb ideje marad az 1. forduló megoldására...  
Fontos! Új nevezéseket fogadunk el a fenti időpontig, a már elküldött nevezéseken módosítani már NEM lehet!

Jelentkezz a versenyre! 

Nevezést követően azonnal oldhatod is meg az 1. forduló feladatsorát, hogy Te se maradj le róla! A nevezési díjat a csekk megérkezésekor és a számlán szereplő fizetési határidőig kell majd rendezni.

Egy igazi különlegességre szeretnénk felhívni a figyelmedet!
Minden tanuló minden fordulóban lehetőséget kap arra, hogy az interneten keresztül bónusz feladatsorokat tölthessen ki ingyenesen.

Mit is jelent ez?
Ha azt a feladatsort, amire beneveztél, a megfelelő szinten (legalább 70 %-ban helyesen) oldod meg, akkor az adott fordulóban további tantárgy tesztsorának ingyenes kitöltésére kapsz lehetőséget. 
Például: ha a matematika 2. osztályos feladatsorának kitöltésére neveztél be, akkor először azt a feladatsort kell jó szinten megoldanod. Ha ez sikerült, megjelenik az ÜGYES felirat, és egyben azonnal felajánljuk, hogy válassz egy másik tantárgy feladatsorából. A következő fordulóban először ismét a matematika 2. osztályos feladatsorát kell megfelelő szinten kitöltened. Bónusz tesztsor kitöltésére csak ez után kapsz lehetőséget.
Ez egy különleges lehetőség, érdemes kihasználni!

Jó versenyzést kívánunk mindenkinek! (mozaik.info.hu) 

Jó versenyzést kívánunk!