Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.02.17

Jótékonysági bál az iskolában

Hagyományainkhoz híven 2012. február 4-én 12. alkalommal rendeztünk iskolabált. A rengeteg előkészület, szervezés eredményeként a Valentin nap jegyében gyönyörűen feldíszített terem fogadta az érkező vendégeket.

A szép dekoráció megtervezését köszönjük szépen Lestiné Berényi Boglárkának, valamint a kivitelezését a segítő anyukáknak. Az asztaldíszek és poháralátétek elkészítését Némethné Buzás Ildikónak és a 7. és 8. osztályos gyerekeknek.

Köszönjük szépen a rengeteg munkát a BÜFÉ-ben: Tergéné Deli Andreának, Kleckner Krisztinának, Toldi Tibornak, Kékesi Zsuzsannának és Lendvai Gábornénak. A felszolgálást Virág Lillának és Bangó Petrának.

A fergeteges hangulatról Völgyi Péter gondoskodott, melynek köszönhetően hajnalig folyamatosan zsúfolt volt a táncparkett.

A finom vacsora elkészítését köszönjük szépen Berényi Károlyné Manci néninek és segítőinek Pogányné Marika néninek, Béresné Piroska néninek és Toldi Szilviának. Köszönjük a Ság-Ép Kft. segítségét a vacsora szállításában. Köszönjük szépen Lesti Zoltánnak a helyi húsbolt tulajdonosának az alapanyagok kedvezményes szállítását.

Szintén köszönet illeti meg Farkasné Katikát és Bartuczné Anikát, akik a vacsora utáni rendrakásban segítettek.

A bál sikeréhez nagyban hozzájárult a rengeteg értékes tombolaajándék, melyet köszönünk szépen a támogató szülőknek, a tápiósági boltoknak, vállalkozóknak, a szülői munkaközösség tagjainak.

Köszönjük szépen a sok segítséget kiemelt támogatónknak a Tápiósági Pékségnek.

Az iskola minden tanulója és pedagógusa nevében köszönjük a rendezvény megszervezését a szülői munkaközösség elnökének Józsáné Pap Katalinnak.

A bál bevételét a tanév programjainak megvalósítására - gyermeknap, erdei iskola, jutalom kirándulás, Papp Károly díj - fordítjuk.

Köszönjük minden résztvevőnek, hogy jelenlétükkel támogatták iskolánkat.

                                                             Tóth Gábor

                                                                           tagintézmény – vezető