Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008.10.07

European Dog Show 2008

 

Kép

 

 

 

Benyó Dominika, Gulyás Mercédesz, Pogány Lili és Terge Bianka beszámolója:

 

X.3-án, pénteken reggel busszal elindultunk Tápióságról Tápiószecsőre. A vonaton kártyáztunk. Ahogy beléptünk a kapun, láttunk ír farkaskutyákat. Bementünk a G+F-es pavilonba, ahol már készültek a bemutatóra. Rendőrkutyákat akció közben figyelhettünk meg. A szülőkkel kimentünk az első állomásra, ahol a tanár úr csatlakozott hozzánk. Három állomáson keresztül küzdöttünk, kutyákkal, macskákkal kapcsolatos feladatokat kaptunk. Kvíz játékon vettünk részt, majd többen fényképezkedtünk. Rengeteg ajándékot nyertünk: plüsskutyákat, kutyatápokat, cicatápot, csokit, tálakat, lufikat és újságokat. Átsétáltunk a cicás és madaras pavilonba. Nagyon tetszettek a nyulak, a különleges cicák, az óriás papagájok és a kis színes kanárik.

Ajándékokkal fölpakolva tértünk haza.

 

Kép

 

 

Kmetyó Eszter írta:

 

A kiállítás kiváló és nagyon érdekes volt, ráadásul sok gyönyörű, nagytestű kutyát láttunk, például ír farkaskutyát és komondort. Magyar kutyafajtákat is láttunk. Egy csomó érdekes dolgot nyerhettünk, közben felvonulások is voltak. Nekem a felvonulás tetszett a legjobban. Sokáig voltunk ott, érdekes dolgokat láttunk.

Nagyon jól éreztük magunkat.

 

Kép

 

 

Így számolt be az eseményről Gyányi Roland és Tóth Ferenc:

 

A suliban megbeszéltük, hogy október 3-án elmegyünk a Hungexpo Nemzetközi Kutyakiállítására. Vonattal és busszal másfél óra alatt ott voltunk. Mielőtt beértünk volna, két nagy ír farkaskutya szúrt nekünk szemet. Miután mindenki megnézte, bementünk és a kutyabemutatókat nézegettük. A rendőrkutyák bemutatója után kimentünk a színpadhoz, ahol a kutyákkal lehetett játszani. Miután a feladatokat teljesítettük, ajándékokat kaptunk. Kár, hogy haza kellett menni.

Mikor elindultunk, ajándékokkal felpakolva tértünk haza.

 

 

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

milka

nocciola, 2009.06.13 09:25

szepek

farkaslak

maria, 2009.06.13 09:08

nagyon nagyon edesek eze a kiskutyusok ugyesek szepek es meg sok mas dolog:):):):):):):):):):):):)